Fleksibel fodterapeut kører ud

Fleksibel fodterapeut kører ud

29. september 2017 Slået fra Af Michael

Lider du ofte af ømme fødder, hvor hård hud samt smertefulde ligtorne er det tilbagevendende problem, så kan fodterapeuten Lene Gaardsdal være din redning.

 

Få fodterapeuten hjem til dig

Mange lider af ømme fødder med hård hud, ligtorne og konstante smerter. Dette kan have en negativ virkning på ens hverdag og gøre livet svært, hårdt og til tider ulideligt. Men selvom mange ved, at disse gener kan fjernes med den rette behandling af fodterapeuter, kan det være svært få det indpasset i en presset hverdag, som flere kan nikke genkende til. Derfor kan den statsautoriserede fodterapeut Lene Gaardsdal være den helt rette person for dig. Hun er uddannet fodterapeut med flere år i branchen inden for netop dette felt. Derudover fungerer hendes praksis som en meget fleksibel firma, der kører ud til kunderne for at tilgodese deres behov bedst mulig. Fodterapeuten kører ud til din bopæl og giver den behandling som den enkelte kunde ønsker og har brug for. Med henblik på titlen som statsautoriseret fodterapeut er der garanti for en professionel behandlinger med en længere varende uddannelse. Lene Gaardsdal er på nuværende tidspunkt den eneste statsautoriseret fodterapeut i Danmark. Mange af de komplikationer i fødderne, kan kureres ved at få professionel hjælp hos eksempelvis Lene Gaardsdal, som er en fodterapeut, der kører ud. Komplikationer kan bestå af diabetes, nedgroede negle, arvæv, ligtorne, hård hud og så videre. En fodbehandling tilpasses den enkeltes behov og ingen behandling er ens, eftersom kunderne har forskellige problemer med forskellige baggrunde.

Fodpleje er et vigtigt redskab til en god hverdag

Hvis du som så mange andre har en travl hverdag med job, træning, hobbys, børn, venner og andre fritidsaktiviteter og samtidig døjer med smerter i fødderne, er der hjælp at hente. Dine fødder er din kontaktflade til jorden og bærer dig igennem hverdagen og livet. Derfor er det meget vigtigt generelt at have et godt fodtøj og sunde fødder Der findes flere forskellige fodlidelser såsom fortykkede negle, ligtorne, nedgroede negle, svamp, psoriasis, lilletå-negle, skæv storetå og eller knyst, stiv mellemfod, vokseværk i hælen, hård hud på hælene, hælspore, hælrevner, hammertå og klotå mm. Derfor kan der let være problemer med netop dine fødder, som bør have et eftertjek. I nogle situationer resulterer dårlige fødder i flere skader i kroppen, såsom hofte, knæ, skulder og ryg. Lene Gaardsdal kan hjælpe dig til at undgå skader og få skabt den bedst mulige kontaktflade mellem fødder og jord, så du kan have en hverdag uden problemer eller komplikationer på den front. Lene Gaardsdal har sin egen klinik i omegnen af Hammel, men er meget fleksibel og kører derfor gerne ud til kunden mod et lille kørselstillæg. Man skal blot ringe og bestille en tid og så udarbejdes der en løsning som passer perfekt til dig. Så giv dig selv eller en du har kær den gave, at booke en tid hos Lene Gaarddal og få en professionel behandling, med et godt fodtøj er resultat.